Blogg

Seminarium – Låt Kroppen få välja med Svante Karlsson

Växthuset 5 inbjuder till seminarium- för alla som vill må bra och lära känna igen sin kropps signaler

LÅT KROPPEN FÅ VÄLJA

Ska det vara nödvändigt att ha ont?

Hur kan vi känna igen när något är på väg att bli tokigt i vår kropp? Hur kan vi hjälpa vår kropp att få den balans som eftersträvas?

Vi utsätts för stress i en allt större omfattning idag än för bara 20 år sedan. När stressen slår till sparkar vår kropp bakut genom att tala om för oss att något är fel genom att smärta uppstår.

Föreläsningen tar upp dessa frågor. Svante delar med sig av de metoder han arbetat fram i samråd med klienter, som kan ge den balans vi saknar för att kroppen ska må bra.

I förlängningen skall du inte bara bli bättre, utan besvärsfri.

Efter föreläsningen erbjuds en stunds samtal tillsammans, i avsikt att öppna upp för vad som är möjligt när det gäller vår kropp, alla frågor är välkomna. Vi behöver inte ha ont, det finns alternativ.

Seminarieledare och inspiratör är Svante Karlsson, certifierad massör. Efter 18 år som ställningsbyggare fick Svante möjligheten att utbilda sig till terapeut/massör. Han driver sitt företag Masseramera sedan 2004 och han brinner för det han gör och ger sig inte förrän han hittar lösningen. Läs mer om Svante och Masseramera på www.masseramera.com

Deltagare: Max 20 stycken.

Tid: Onsdag 25 april 2012, kl 17.30-19.30. Lokal: Växthuset 5/CÖ Redovisning, Borgmästargatan 1 i Örebro.

Kostnad/Investering: 395 kr per deltagare + moms. Om ni som arbetar ”solo” anmäler er 2 tillsammans får ni 20 % rabatt vardera. Detsamma gäller om ni kommer fler från samma företag. Kaffe/te och matig smörgås ingår.

Anmälan: Senast 19 april 2012 till catrin@coredovisning.se, 019-18 81 60

0