Blogg

SMART träffar

Stig 1Götmars 1Nu har vi haft två lyckade SMART träffar här på CÖ Redovisning.

Den första SMART träffen var med företagscoachen Stig Svärd som höll en introduktion till sitt coachingprogram ”Tre nycklar till att lyckas”. Han gav oss ett smakprov på vad företagsstöd kan vara när det är som bäst.

På dagens SMART träff hade vi Marcus Götmar hos oss från Götmars och vi fick en inblick i familjejuridiken. Morgonen tog upp frågor som vad händer vid ett dödsfall eller vid en separation?  Vad gäller, vad bör du tänka på när det gäller äktenskapsförord, samboavtal, särkullbarn och testamenten.

Dessa SMART träffar ska bli ett forum för dig som företagare som resulterar i  ökad kännedom inom olika områden vilka berikar dig och ditt företagande. Samtidigt som du också får möjlighet att nätverka bland andra företagare.

 

0