Om Företaget

 

Företaget grundades 1996 av Catrin Östlund. Våra värdeord är ordning, kvalitet och service. Vi är ett fullserviceföretag som erbjuder små och medelstora företag flera olika tjänster både inom redovisning och ekonomitjänster. Vi har över 30 års branscherfarenhet. Vi är en Auktoriserad Redovisningsbyrå hos FAR.

Företagets motto och mål

  • Att alltid leverera högsta kvalitet och service på våra redovisningsuppdrag.
  • Nöjda klienter som känner att de har stort utbyte av tjänsterna samt att tjänsterna tillför ett mervärde.
  • Utbilda i Smart System Redovisning samt redovisningens baskunskaper för att klienterna själva ska få större insikt i den egna verksamheten.
  • Satsa på personalens utveckling och ta vara på varje individs potential.
  • Skapa ett trivsamt företag med hög kompetens och stort engagemang.
 

Titta gärna på vår film:

Vi i Team CÖ Redovisning är:

Catrin ÖstlundCatrin Östlund

Catrin Östlund

Catrin är auktoriserad redovisningskonsult med över 30 års erfarenhet på redovisningsbyrå och 20 år som egen företagare.  Utöver att vara en driven, kreativ entreprenör kan hon mycket om personlig utveckling.

Elisabeth CederbergElisabeth Cederberg

Elisabeth Cederberg

Elisabeth arbetar som redovisningskonsult och hennes trevliga och proffsiga bemötande uppskattas av våra kunder. Hon gillar kultur i alla dess former och lagar jättegod mat.

Aida HemlinAida Hemlin

Aida Hemlin

Aida är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan och arbetar som redovisnings- och lönekonsult. Hon är en glad och positiv tjej som gillar nagellack och bakar fantastiskt goda cupcakes. Aida talar bosniska flytande.


Elisabeth WahmanElisabeth Wahman

Elisabeth Wahman

Elisabeth är auktoriserad redovisningskonsult med närmare 30 års erfarenhet. Hon är en varm och omtänksam person som gillar att pyssla, baka och sy.

Therése ErlandssonTherése Erlandsson

Therése Erlandsson

Therése  är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan och arbetar som redovisnings- och lönekonsult på vårt Norakontor. Hon är glad, initiativrik och gillar shopping på Ullared och att åka slalom.

Kristine BodnieceKristine Bodniece

Kristine Bodniece

Kristine är utbildad redovisningsekonom och arbetar som redovisnings- och lönekonsult. Hon är glad, serviceminded och tackar gärna ja till en bugg. Kristine talar flytande lettiska och ryska.


Birgitta WessmanBirgitta Wessman

Birgitta Wessman

Birgitta är utbildad civilekonom och arbetar som redovisnings- och lönekonsult. Hon har lång erfarenhet som ekonomichef bl.a på ett internationellt bolag.

En lugn och stabil tjej som älskar sina fina katter och att rida dressyr. Birgitta talar flytande engelska och italienska och tyska behjälpligt.